Fortrydelsesret 
Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne jf. Forbrugeraftaleloven. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Falder den sidste dag for brug af fortrydelsesretten på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, d. 24. eller 31. december udløber fristen den følgende hverdag. Fortrydelsesretten bortfalder helt eller delvist, hvis: varen er taget i brug varen er beskadiget, mens du havde ansvaret for den plombering eller lignende er brudt varen er håndteret på en anden måde, end man almindeligvis ville gøre i en fysisk butik for at undersøge og prøve produktet.

Reklamation
Sønderjysk Traktordele yder to års reklamationsret på alle produkter i henhold til Købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation af fejl og mangler skal meddeles inden for rimelig tid. Dette kan du gøre ved at give os besked på info@sjtd.dk. Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning til tilsvarende produkt. Afhjælpes problemet ikke ved ombytning eller reparation, kan der blive tale om tilbagebetaling eller afslag i købsprisen. Ved gyldige reklamationssager afholder vi returnerings-omkostningerne. Se punktet Returnering for praktiske detaljer vedr. returnering af defekt vare.

Returnering
Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varen returneres hurtigst muligt eller senest 14 dage efter din ordre er lagt og du skal gøre butikken opmærksom på, at du ønsker at fortryde køb af varen.

Returvarer skal sendes til:

Sønderjysk Traktordele
Smedevej 8,
6310 Broager

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Eller Pakker sendt til pakkeshop. For at lette håndteringen af din returvare, anbefaler vi, at du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen og andre relevante dokumenter for håndteringen af din sag. Vi anbefaler vi desuden, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering, medmindre der er tale om en gyldig reklamation.